Επίκαιρη Αγροτική Προειδοποίηση

Ο Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός Κεφαλληνίας και Ιθάκης ενημερώνει τόσο τους αμπελουργούς όσο και τους καλλιεργητές πυρηνόκαρπων (ροδακινιά, βερικοκιά, νεκταρίνια, δαμασκηνιά κλπ) να δώσουν την κατάλληλη προσοχή την τρέχουσα περίοδο, καθώς η άνοιξη προχωρά με βροχοπτώσεις οι οποίες εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας και σχετικές υψηλές θερμοκρασίες.
Αυτές οι καιρικές συνθήκες ευνοούν την ανάπτυξη κυρίως μυκητολογικών αλλά και άλλων ασθενειών, οι οποίες θα αρχίσουν να προσβάλλουν τις καλλιέργειες που βρίσκονται είτε σε ανθοφορία, είτε στο στάδιο φουσκώματος των οφθαλμών ή στην ανάπτυξη των βλαστών.
Ο Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός συνιστά στους ντόπιους παραγωγούς να προβούν σε κατάλληλους ψεκασμούς ανάλογα με το στάδιο που βρίσκεται η καλλιέργειά τους.

Από τον Ενιαίο Αγροτικό Συνεταιρισμό Κεφαλληνίας & Ιθάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις