Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο την Τρίτη το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο (ορθή επανάληψη)

Την Τρίτη 29 Απριλίου 2014 και ώρα 18:00 θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο στο Δημοτικό Θέατρο “Ο Κέφαλος” προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση της αρ.96/2014 και 106/14 αποφάσεων Οικονομικής Επιτροπής σχετικά με αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. Έτους & Τεχνικού Προγράμματος Οικ. Έτους 2014
Είναι κατεπείγοντα προκειμένου να τροποποιηθεί ο Προϋπολογισμός και το Τεχνικό Πρόγραμμα για την άμεση αποκατάσταση και των πεζοδρομίων στην πόλη του Ληξουρίου λόγω των σεισμών και της επικείμενης τουριστικής περιόδου .
ΕΙΣ : Α/Δήμαρχο Οικονομικών

2. Μεταβίβαση δύο (2) επιβατικών αυτοκινήτων Renault -Megane, τα οποία έχουν παραχωρηθεί στο Δήμο Κεφαλλονιάς
Το θέμα είναι κατεπείγον επειδή υπάρχει καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης των διαδικασιών .
ΕΙΣ : Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών.
3. Εγκριση τροποποίησης προϋπολογισμού ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ για αποδοχή χρηματοδότησης εκπόνησης μελέτης εκτέλεσης του έργου « Λειτουργική αποκατάσταση Λιμενικών υποδομών Αργοστολίου ( Φάση 1η) .
Η αποκατάσταση των ζημιών στο Λιμάνι Αργοστολίου είναι επιτακτική ανάγκη εν οψει και της έναρξης Τουριστικής περιόδου
ΕΙΣ: Πρόεδρος κ. Ε. Κατσαίτη

4 Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης με τίτλο «Εργασίες ολοκλήρωσης – ασφαλτόστρωσης δημοτικής οδού μέσω Καλόν Όρους προς Πατρικάτα», προϋπολογισμού 180.000,00€.
Η υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης κρίνεται αναγκαία καθότι πρόκειται για αρμοδιότητα του Δήμου Κεφαλλονιας η εκτέλεση εργασιών επί της προαναφερομένης οδού .
ΕΙΣ: Α/Δ κ. Σπ. Σολωμός

5. Αποδοχή διάθεσης πίστωσης ποσού 180.000,00Ε για την εκτέλεση του έργου «Εργασίες ολοκλήρωσης – ασφαλτόστρωσης δημοτικής οδού μέσω Καλόν Όρους προς Πατρικάτα»
ΕΙΣ: Α/Δ κ. Σπ. Σολωμός

6. Έγκριση τροποποιημένου σχεδίου προγραμματικής σύμβασης με τίτλο «Κατεδαφίσεις και υποστυλώσεις σεισμοπλήκτων κτιρίων και καθαιρέσεις πάσης φύσεως εξαιτίας των πρόσφατων σεισμών»
Το θέμα επείγει προκειμένου να αποκαταστασθούν άμεσα τα προβλήματα που προέκυψαν από τους πρόσφατους σεισμούς.
ΕΙΣ: Α/Δ κ. Σπ. Σολωμός
7. Συμπλήρωση της υπ’ αριθμού 28/11-02-2013 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, για
την έγκριση της εκτέλεσης του έργου «Υπαίθριοι διαδραστικοί Σταθμοί ενημέρωσης (infokiosks) στην Κεφαλονιά με κεντρική σύνδεση και Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου,
Το θέμα είναι κατεπείγον διότι επιβάλλεται να ληφθεί απόφαση για την ολοκλήρωση του έργου
ΕΙΣ: Δ/νση Προγραμματισμού.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις