Αποτελέσματα Τμήματος Κλασικού Χορού της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

BΣας ενημερώνουμε ότι οι τέσσερες μαθήτριες του Τμήματος Κλασικού Χορού της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. που συμμετείχαν στις εξετάσεις κλασσικού χορού ανώτερου επιπέδου με εξεταστικό κέντρο σχολή χορού που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, είναι οι Μαρία Ιωάννα Σιμάτου, Αλεξάνδρα Μαντά, Διονυσία Αλεβιζοπούλου & Μαρία Ευσταθία Πυλαρινού.

Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στις 30/11 και την 1/12/2013.

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι είχαμε επιτυχία 100% και όχι μόνο. Οι βαθμοί που πήραν τα παιδιά ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας. Ύστερα από τέτοια επιτυχία το Δ.Σ. της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ συγχαίρει τα παιδιά και την δασκάλα τους κ. Χριστίνα Μαρούλη, που με την πειθαρχία και την επιμονή τους στην προσπάθεια αυτή κατάφεραν να μας φέρουν αυτά τα τόσο καλά αποτελέσματα.
Ελπίζουμε οι γονείς και τα παιδιά τα οποία φοιτούν στο τμήμα αυτό της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ να συνεχίσουν να μας κάνουν υπερήφανους με τις επιτυχίες τους.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Άγγελος Κωνσταντάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις