ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΝΑΔΗΣ BARBER – Ελεύθερος Επαγγελματίας Δημοτική Ενότητα Αργοστολίου

Θέλω να ασχοληθώ με την πολιτική γιατί θέλω η γενιά μου να ακουστεί στα “συμβούλια”, γιατί η γενιά μου μπορεί να αλλάξει την Κεφαλονιά. Αν δεν ενδιαφερθούμε και δεν παλέψουμε εμείς οι νέοι για την Κεφαλονιά που τόσο αγαπάμε, τότε ποιος? Είχαμε μάθει να απέχουμε από τις εκλογές και νομίζω ότι ήρθε η ώρα αυτό να αλλάξει.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
Να κρατάει τους νέους σαν και εμένα εδώ, δίνοντας τους ευκαιρίες για δουλειές. Να δημιουργούνται στο νησί μας οι κατάλληλες συνθήκες για να βρίσκουν δουλειά οι νέοι στον τόπο μας και να μην αναγκάζονται να φεύγουν.

ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
Γιατί ο Αλέκος Παρίσης μας προσκάλεσε και μας έδωσε την ευκαιρία να έχουμε τον πρώτο λόγο εμείς οι νέοι για το μέλλον μας, απλά και ειλικρινά.

CHRISKOUNADIS
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις