Οι ζημιές στο αεροδρόμιο παραμένουν

Αυτές τις εικόνες βλέπουν οι τουρίστες όταν αναχωρούν από το αεροδρόμιο Κεφαλλονιάς, δίπλα ακριβώς από τον έλεγχο χειραποσκευών και μέσα σε τέτοιο επικίνδυνο γραφείο εργάζονται υπάλληλοι των αεροπορικών εταιρειών με κίνδυνο ατυχήματος και αισθήματα ανασφάλειας για οποιοδήποτε μικρό μετασεισμό.
Αυτά κατέγραψε την κάμερα της Επτανησιακής Αναγέννησης κατά την πρωινή αναχώρηση του Επικεφαλής Γιώργου Καλούδη. Όταν δεν είναι ικανοί μέσα σε τρεις ολόκληρους μήνες να επισκευάσουν ένα απλό γραφείο, με τι θράσος τα κόμματα της Αθήνας και οι τοποτηρητές τους να ζητούν να καπελώνουν τις τοπικές κοινωνίες στην ελεύθερη έκφραση και διεκδίκηση τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΚΑΛΟΥΔΗΣ

Δικηγόρος Στον Άρειο Πάγο & στο Συμβούλιο της Επικρατείας
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
Στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Υπ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις