Η Βίκυ Φωκά με τους “Ριζοσπάστες Ξανά”

Απευθύνομαι σε όλους εσάς τους φίλους μου, τους συμπατριώτες μου.

Η αγάπη μου για την πατρίδα μας την Κεφαλονιά με οδήγησε στην απόφαση να έχω ενεργό συμμετοχή στα κοινά ,να αγωνιστώ για καλύτερες μέρες.

Στην Κεφαλονιά μας αξίζει κάτι καλύτερο. Για αυτό λοιπόν θέλω να δω νέα πρόσωπα στο τιμόνι του Δήμου της Κεφαλονιάς με νέες ιδέες, που να αγαπούν το νησί, να εργάζονται σκληρά, και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας λόγω της οικονομικής κρίσης, είναι επιβεβλημένο να έρθει ένας αέρας ανανέωσης.

Θεώρησα τιμή τη πρόταση που μου έγινε από τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γεράσιμο Δημητράτο να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ριζοσπάστες ξανά», πρόταση την οποία αποδέχτηκα.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις