Οι υποψήφιοι της “Επτανησιακή Αναγέννηση” επισκέφθηκαν το Ληξούρι

ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑ ΜΕΣΣΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΑΠΕΡΓΗ

Το Ληξούρι, που μετρά ακόμη τις πληγές του μετά τον σεισμό, επισκέφθηκε ο Επικεφαλής της Επτανησιακής Αναγέννησης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Καλούδης και τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλλονιάς και Ιθάκης Νικόλα Μεσσάρη καθώς και τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Γιάννη Απέργη, όπου συνομίλησαν με τους κατοίκους και τους φορείς.
Το Ληξούρι συνεχίζει να ζει μέσα στα τραύματα που δημιούργησε ο σεισμός. Οι κυβερνητικές υποσχέσεις στην πλειοψηφία τους ακόμη ανεκπλήρωτες.
Η οικονομία του Ληξουρίου δεν ανακάμπτει, υποστήριξη προς τους επαγγελματίες δεν υπάρχει.
Τα 18 αιτήματα των επαγγελματιών τάξεων του Ληξουρίου παραμένουν ανεκπλήρωτα.
Ήδη η οργή των Ληξουριωτών είναι μεγάλη, ακόμη από την προ σεισμού περίοδο, διότι οι κυβερνήσεις έκαναν τη ζωή τους πολύ δύσκολη και την καθημερινότητά τους πιο βαριά. Τους άρπαξαν από το Ληξούρι: το Ειρηνοδικείο, το ΙΚΑ, την πολεοδομία, τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, το Αστυνομικό Τμήμα, τη ΔΥΟ και ειδικότερα πήραν το τμήμα ελέγχου αξίας μεταβίβασης ακινήτων στην Πάτρα.

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΚΑΛΟΥΔΗΣ
Δικηγόρος Στον Άρειο Πάγο & στο Συμβούλιο της Επικρατείας
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
Στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Υπ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Αριστοτέλη Σίδερη 3 Τ.Κ. 49 100 – ΚΕΡΚΥΡΑ Τηλ.: 26610 37627, fax: 2661 0 48517 e-mails:
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις