Η διεθνής Οργάνωση Lions ξανά στην Κεφαλονιά

Στη μεγάλη Οικογένεια Ανθρωπισμού, που στήριξε με ευγένεια και προθυμία την Κεφαλονιά μετά τους δίδυμους Σεισμούς, συμμετείχαν και οι Lions.
Συγκεκριμένα, πρόσφατα επισκέφθηκαν την Κεφαλονιά ο Κυβερνήτης 2013-2014 κ.Παναγιώτης Χατζημαλλής και ο Πρόεδρος Ζώνης 2013-2014 κ.Σπύρος Χατζηδάκης της Διεθνούς Οργάνωσης Λεσχών Lions, Πολλαπλό Θέμα 117 Ελλάδος – Κύπρου, Θέμα 117Α , στα πλαίσια της παροχής υλικής υποστήριξης του Δήμου Κεφαλονιάς.
Ο Α/Δήμαρχος Λειβαθούς (Πολιτισμού – Τουρισμού) ευχαρίστησε θερμά τον κ.Χατζημαλλή και τον κ.Χατζηδάκη εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση και ενημέρωσε ότι σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί από κοινού θα γίνει Ειδική Εκδήλωση στο Αργοστόλι παρουσίασης του εξαιρετικού Φιλανθρωπικού έργου των Lions, όπου και θα τιμηθεί συμβολικά ο Κυβερνήτης, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης του Δήμου στη σημαντική συμπαράσταση της Διεθνούς Οργάνωσης προς τους Σεισμοπλήκτους της Κεφαλονιάς.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις