Χωρίς μεγάλα ονόματα ο συνδυασμός του Θεόφιλου στη Σάμη

Μολονότι ο Θεόφιλος Μιχαλάτος έχει καλλιεργήσει μεγάλες προσδοκίες για το συνδυασμό του στη Σάμη, εν τούτοις τα ονόματα που παρουσίασε δεν είναι και τα πλέον ηχηρά. Αν εξαιρέσουμε τον πρώην συνεργάτη της Νομαρχίας Γεωργάτου, Θεόδωρο Φλωράτο, οι υπόλοιποι κινούνται σε πολύ χαμηλά πολιτικά βαρομετρικά. 

Ειδικότερα ο μεν τραγουδιστής Δημήτρης Δημουλάς δεν μπορεί να θεωρηθεί δυνατό χαρτί σε πολιτικό επίπεδο (καλλιτεχνικά είναι πολύ καλός, αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα), ο δε Γαβρίλης Μανωλάτος την προηγούμενη φορά που είχε δοκιμάσει την τύχη του με τον Κοτσιλίνη, πήρε “μια χούφτα ψήφους” που λέει ο λόγος. Από ότι φαίνεται στη Σάμη ο Θεόφιλος δεν μπόρεσε να βρει γνωστά στελέχη κα περιορίστηκε σε όποιους του είπαν ναι.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις