Υπόγειες Αυτοδιοικητικές διαδρομές

Στην προεκλογική περίοδο των Περιφερειακών Εκλογών της 18ης Μαίου 2014, έχουν δημιουργηθεί καταστάσεις πού πολύ δύσκολα, μπορεί ο κοινός ψηφοφόρος να τις αντιληφθεί.

Πως είναι δυνατόν να συνυπάρχουν και να συμπράττουν και μάλιστα από σημαντικές θέσεις εκτελεστικής εξουσίας τα πλέον ετερόκλητα άτομα από πλευράς πολιτικού, κομματικού και αυτοδιοικητικού παρελθόντος;

Για να δικαιολογήσουν δε αυτή την ετερόκλητη συμμαχία, υποστηρίζουν την αντίστοιχη συνεργασία των κομμάτων τους, στη δημιουργία βιώσιμης Κυβερνητικής πλειοψηφίας στη Βουλή.

Ισχυρισμός βέβαια ψευδεπίγραφος που έχει ως μοναδικό στόχο την παραπλάνηση των ψηφοφόρων. Γιατί πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικές καταστάσεις.

Είναι διαφορετική η περίπτωση της μετεκλογικής συνεργασίας των κομμάτων για την δημιουργία πλειοψηφίας στη Βουλή, για να αποφευχθεί η επανάληψη των εκλογών και να καταστεί δυνατός ο σχηματισμός Κυβέρνησης και τελείως διαφορετική η περίπτωση να συνεργάζονται προεκλογικά τα πλέον ετερόκλητα άτομα από πλευράς πολιτικού, κομματικού και έντονα αυτοδιοικητικού παρελθόντος, στο σχηματισμό Περιφερειακού ψηφοδελτίου.

Ιδιαίτερα μάλιστα σε ψηφοδέλτιο που διαχειρίσθηκε την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων τα τελευταία 3,5 χρόνια και που κατά κοινή ομολογία θεωρείται ότι δεν ανταποκρίθηκε έστω στοιχειωδώς στίς προσδοκίες των ψηφοφόρων που το εμπιστεύτηκαν στις Περιφερειακές εκλογές του 2010. Προφανώς ο στόχος της συνεργασίας αυτής θα πρέπει να αναζητηθεί σε παρασκηνιακές συμφωνίες, που δεν έχουν σχέση με την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, αλλά μόνο με την παραμονή των ιδίων πάντα ατόμων σε θέση αυτοδιοικητικής εκτελεστικής εξουσίας.

http://desyllas.gr/υπογειες-διαδρομες/


Από το γραφείο της Κίνησης Επτανησίων Πολιτών

Παλαιολόγου 3
email
Τηλέφωνα: 26610 32100 – 6945450612
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις