Πήρε τη νίκη ο Παλληξουριακός στην έδρα του-3-1 τη μικτή Πυροσβεστών-Λιμενικών

Πραγματοποιήθηκε ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου στο Ληξούρι, στο Στάδιο Αγίου Αντωνίου μεταξύ των ομάδων του Παλληξουριακού και της μικτής ομάδας Πυροσβεστών και Λιμενικών.

Ο αγώνας είχε ιδιαίτερη σημασία καθώς είχε σαν σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων με τους συμπολίτες μας Παλληκισιάνους, έτσι λοιπόν οι δύο ομάδες φόρεσαν τα αθλητκά τους ρούχα και βγήκαν χόρτο για να διεκδικήσουν τις φάσεις και τα γκολ αλλά κυρίως για να περάσουν καλά.

Ο αγώνας πρόσφερε πολύ ωραίο θέαμα και γκολ και από τις δύο ομάδες με την μικτή ομάδα Λιμενικών και Πυροσβεστών να δείχνει κουρασμένη μετά το πρώτο ημίχρονο, αυτά κάνουν οι διακοπές και το πολύ αρνί, ενώ αντίθετα η ομάδα του Παλληξουριακού ήταν στα φόρτε της και κατάφερε να πάρει τη νίκη τελικά με 3-1. Η μικτή των Πυροσβεστών και Λιμενικών είχε ισοφαρίσει στην αρχή του αγώνα αλλά τελικά δεν κατάφερε να προηγηθεί, βέβαια αυτό δεν έχει καμία σημασία με τον στόχο για τον οποίο πραγματοποιήθηκε το αγώνας να έχει επιτευχθεί εις το ακέραιο  οι δύο ομάδαες έφυγαν από το γήπεδο απόλυτα ικανοποιημένες.

Ο καιρός βέβαια δεν επέτρεψε την παρουσία κόσμου στον αγώνα καθώς είχε πολύ αέρα και συννεφιά ενώ μην ξεχνάμε ότι ήταν και Δευτέρα του Πάσχα, ημέρα αργίας και ξεκούρασης. Και του χρόνου και Χρόνια Πολλά!

pyro2 pyro3 pyro4 pyro5
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις