Θόδωρος Γαλιατσάτος: “Είμαστε η μοναδική δύναμη που έχουμε επαφή με την κοινωνία”-Έγινε η πρώτη παρουσίαση της ΑΝ.Α.Σ.Α

Σε κλίμα αισιοδοξία έγινε η πρώτη δημόσια παρουσίαση του Συνδυασμού της ΑΝ.ΑΣ.Α. για τα Ιόνια Νησιά, με επικεφαλής Περιφερειάρχη, τον Θόδωρο Γαλιατσάτο, χθες το απόγευμα στο εστιατόριο Βινάριες στο Φανάρι.

Ο κ. Γαλιατσάτος περιστοιχισμένος από φίλους και γνωστούς ανέλυσε τις αρχές του συνδυασμού και έκανε αναφορά στα μηνύματ που όπως είπε είναι θετικά, η νίκη είναι σίγουρη καθώς έχει τη στήριξη τριών κομμάτων, του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝ.ΕΛ. και της Κοινωνικής Συμφωνίας, και όλοι μαζί ενωμένοι θα δώθουν τη μάχη από κοινού για την ανατροπή στην Ελλάδα και στο   Ιόνιο.

“Οι Περιφερειακές εκλογές, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γαλιατσάτος, αποτελούν για την ΑΝ.Α.Σ.Α μία μάχη. Μάχη πολιτική για την ανατροπή των εφαρμοζόμενων πολιτικών των μνημονίων και των νεοφιλελεύθερων πρακτικών της Τρόϊκα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Τράπεζας και του Δ.Ν.Τ. και της συγκυβέρνησης Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ. Μάχη για την ανατροπή του Καλλικράτη “.

Ο επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Α μίλησε για την αναγκαιότητα μείωσης του ΦΠΑ έτσι ώστε να ελαφρυθούν οι παραγωγικές τάξεις των νησιών μας, για ανάπτυξη και αναδιάρθωση της Περιφέρειας, μέσα από έργα και προγράμματα που θα αναδείξουν το φυσικό πλούτο, το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την ιστορία και όλα αυτά με τη σειρά τους τον τουρισμό προς όφελος των κοινωνικών τάξεων. Αλλά και της ανάδειξης της νησιωτικής περιφέρειας και του πρωτογενή τομέα, με τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας, εξασφάλιση των θαλασσιών συγκοινωνιών προς όφελος του πολίτη και όχι των εφοπλιστών. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην στήριξη της Εκπαίδευσης με την ανάδειξη του ΤΕΙ και του Ιόνιου Πανεπιστημίου σε πυλώνες μάθησης και σύγκουση με τις πολιτικές τις αρπακτής.

Έγινε αναφορά στην Παλλική και τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί μετά και τους δύο ισχυρούς σεισμούς που χτύπησαν την περιοχή και την ανάγκη για άμεση επούληση των πληγών και την αναβάθμιση της περιοχής έτσι ώστε να απολαμβάνει και αυτή τα οφέλη που προκύπτουν από τον τουρισμό ισότιμα. Θα δημιουργηθεί ειδική δομή για την πρόληψη  των σεισμιών φαινομένων. “Στόχος μας είναι να εφαρμόσουμε μία πολιτική όπου ο άνθρωπος θα είναι πάνω από τα κέρδη”, όπως τόνισε στον κλείσιμο της ομιλίας του ο κ. Γαλιατσάτος.

Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν η πρώην υπουργός και επικεφαλής της Κοινωνικής Συμφωνίας, Λούκα Κατσέλη, η βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο υποψήφιος Δήμαρχος με τους Ριζοσπάστες Ξανά, Γεράσιμος Δημητράτος, από την πλευρά των ΑΝ.ΕΛ. η υποψήφια ευρωβουλευτής με τους ΑΝ.Ε.Λ, Γιώτα Αποστολάτου, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, Βασίλης Καμπίτσης, ο Κώστας Μιχαλάκος και ο Τομεάρχης της τοπικής Γεράσιμος Πετράτος και όλοι όσοι απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της ΑΝΑΣΑ. Στο πλευρό του κ. Θόδωρου Γαλιατσάτου θα αγωνιστούν ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων, Σπύρος Γαλιατσάτος και ο πρώτην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αργοστολίου, Νικόλαος Βαλλιανάτος.

Ακούστε όλα όσα ειπώθηκαν στην συγκέντρωση της ΑΝΑΣΑ

 

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις