Η Αντιπεριφερειάρχης Τζόγια Γρουζή στη Ρόδο για την 34η Γενική Συνέλευση της Επιτροπής Νησιών της CPMR

Η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Τζόγια Γρουζή εκπροσωπεί την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στην 34η Γενική Συνέλευση της Επιτροπής Νησιών της CPMR που διεξάγεται στην Ρόδο. Θέμα του διήμερου συνεδρίου είναι: ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ-Η ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ –ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.
Παρουσία εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Επιτρόπου κ.Johannes Hahn και εκπροσώπων Νησιωτικών και Παράκτιων Περιφερειών της Ευρώπης, η κυρία Γρουζή θα υπογραμμίσει τα σημεία που η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θεωρεί εξαιρετικής σημασίας στην πλαισίωση, την χρηματοδότηση και την αποτελεσματική εφαρμογή της Πολιτικής Συνοχής 2014-2020.
Η Αντιπεριφερειάρχης Ευρωπαϊκής Νησιωτικής Πολιτικής-
Θαλάσσιων Συγκοινωνιών-
Δίκτυα Περιφερειών και Ευρωπαϊκές Συνεργασίες

 

 

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις