Τσούγκρισμα πασχαλινών αυγών στο ART STUDIO EST του Κώστα Ευαγγελάτου

Φίλοι και συνεργάτες ανήμερα του Πάσχα αντάλλαξαν ευχές αγάπης και δημιουργίας στο φιλόξενο  art studio EST του εικαστικού, ποιητή και θεωρητικού της τέχνης Κώστα Ευαγγελάτου στο Παγκράτι, με το παραδοσιακό έθιμο του τσουγκρίσματος των αυγών!! Ο οικοδεσπότης φέτος ένεκα εκθεσειακών δράσεων στην Αθήνα και …καιρικών συνθηκών δεν γιόρτασε όπως κάθε χρόνο στην αγαπημένη του Κεφαλονιά και στη Σύγχρονη Πινακοθήκη  Villa Pοδόπη, που έχει ιδρύσει στο Αργοστόλι  από το 2000 και στεγάζει τη συλλογή του με έργα τέχνης, εκδόσεις και αισθητικά ντοκουμέντα από τη διεθνή του εικαστική του πορεία.

Στις φωτό: 1.ο ιστορικός τέχνης Λεόντιος Πετμεζάς, η  ζωγράφος Μαριλένα Φωκά, ο Κώστας Ευαγγελάτος και ο Φώτης Αλεξάνδρου, εικαστικό μοντέλο. 2. o Λεόντιος Πετμεζάς, οι εικαστικοί Μαριλένα Φωκά, Ντάνυ Μπαρτζώκας, Κ. Ευαγγελάτος. 3. Ο οικοδεσπότης Κώστας Ευαγγελάτος. 4. Ο Κώστας Ευαγγελάτος με τον Φώτη Αλεξάνδρου.

Λ ΠΕΤΜΕΖΑΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΦΩΚΑ Κ  ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ Φ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ1 Λ  ΠΕΤΜΕΖΑΣ Μ  ΦΩΚΑ ΝΤ  ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ Κ  ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ1

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.!!!

www.cevangelatos.blogspot.com

 

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις