Η Αναστασία Μουτσάτου σήμερα στον “Αστραίο”

 Σε μία μουσική «προσωπογραφία» που περιλαμβάνει τις σημαντικότερες στιγμές της πορείας της, η Αναστασία Μουτσάτσου παρουσιάζει τραγούδια από την εικοσάχρονη διαδρομή της στην δισκογραφία αλλά και τις συνεργασίες της με σημαντικούς δημιουργούς   όπως ο Γιώργος Ανδρέου , ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Μιχάλης Νικολούδης, ο Νότης Μαυρουδής, ο Νίκος Ζιώγαλας  και  αρκετών ακόμα. 
Και φυσικά δεν θα λείψουν τραγούδια που αγαπά από την σύγχρονη έντεχνη μουσική σκηνή καθώς και αγαπημένα κομμάτια του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη  καθώς επίσης αγαπημένα λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια.
Η Αναστασία Μουτσάτσου είναι μια εξαιρετική ερμηνεύτρια που κέρδισε την αγάπη του κοινού με τις ξεχωριστές ερμηνείες της και το προσωπικό της ύφος.  Αναλαμβάνει  λοιπόν να μας ταξιδέψει στις μελωδίες που τόσο αγαπήσαμε  θυμίζοντάς μας  και αρκετές προσωπικές της επιτυχίες όπως:  το « Λιμάνι »,  το  « Όλα τα δύσκολα »  και το « Μόνη ξανά δεν θα σ’ αφήσω »  Στο  πιάνο την συνοδεύει η  Μαρίνα  Τσοκάνη και στην κιθάρα ο Θωμάς Καραμαζάκης.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις