Μεγάλη εντύπωση έκανε η απουσία του Θεόφιλου Μιχαλάτου από τo έθιμο της στάμνας

Ενώ σήμερα τόσο ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης και το επιτελείο του όσο και ο Αλέκος Καλαφάτης βγήκαν στο Αργοστόλι προκειμένουν να ανταλλάξουν ευχές και απόψεις με τον κόσμο, εντύπωση έκανε η κραυγαλέα απουσία του συνδυασμού του Θεόφιλου Μιχαλάτου, ο οποίος μάλλον ενεργεί ακόμα σαν ένας υποψήφιος δήμαρχος στην περιοχή της Λειβαθούς και δεν έχει αντιληφθεί ότι η εκλογική μάχη θα δωθεί κυρίως στην πρωτεύουσα του Νομού, το Αργοστόλι. 

Πραγματικά ο κόσμος του Αργοστολίου κακοχαρακτήρισε την απουσία του Θεόφιλου Μιχαλάτου, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που τον αιτιολόγησαν με το σκεπτικό ότι στο Αργοστόλι δεν έχει καθόλου γνωστούς και αναγνωρίσιμους ανθρώπους για υποψήφιους.

Η δε μεταγραφή Σαββαόγλου δεν έφερε τα αναμενόμενα καθώς μέχρι στιγμής δεν τον έχει ακολουθήσει κανείς τουλάχιστον γνωστός εκτός από τον κουμπάρο του, Παύλο Βασιλάτο.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις