Θέλει “λίπασμα” ο ΦΙ.Κ.Ο. για να μεγαλώσει

Τρίαντα ένα μόλις ονόματα ανακοίνωσε η περιβόητη “Κίνηση του Φίκου” και όλα είναι από την περιοχή της Παλλικής, δεν είναι όμως δυνατόν να διεκδικείς την ψήφο του Κεφαλονίτη όταν δεν υπάρχει κανείς υποψήφιος από άλλη περιοχή του νησιού.

Σε αυτή την περίπτωση δίνεται η εντύπωση ότι πρόκειται για μία κίνηση με αμιγώς τοπικιστικά χαρακτηριστικά που προφανώς δεν έχει μέλλον.

Υ.Σ.: Πρόβλεψή μας είναι ότι ο ΦΙ.ΚΟ δεν θα κατέβει στις εκλογές καθώς τα 31 άτομα δεν επαρκούν για έναν ολοκληρωμένο συνδυασμό, το πιο πιθανό είναι στην πορεία να συγχωνευθούν με άλλο συνδυασμό κατά το παράδειγμα του υποτιθέμενου συνδυασμού Σαββαόγλου.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις