Διαχρονική η περιφρόνηση του Καλαφάτη για την Παλλική

Πολλοί αναγνώστες μας από την Παλλική επικρίνουν τον υποψήφιο πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Αλέκο Καλαφάτη διότι κατά τους πρόσφατους καταστρεπτικούς σεισμούς δεν εθεάθει πουθενά σε κανένα  από τα σημεία αντιμετώπισης των καταστροφών αλλά τους θυμήθηκε αποκλειστικά τώρα που ζητάει την ψήφο τους.

Μάλιστα οι ίδιοι επικριτές σημειώνουν με νόημα ότι η δικαιολογία του ότι δεν είχε θεσμικό ρόλο δεν είναι επαρκής καθώς στο Ληξούρι εκείνη την περίοδο είχαν σπεύσει άνθρωποι από όλη την Ελλάδα χωρίς κανέναν θεσμικό ρόλο αλλά μόνο από ανθρωπιστική αλληλεγγύη.

Παλιός Πασοκατζής μας εκμυστηρεύτηκε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αλέκος Καλαφάτης δίνει την εντύπωση ότι περιφρονεί τους Ληξουριώτες, καθώς κατά την περίοδο της παντοδυναμίας του όταν τον επισκέπτονταν στελέχη από την Παλλική τα υποδέχονταν με την εξής χαρακτηριστική φράση: “Τι κάνετε και εσείς οι Ληξουραίοι”;

Φράση που δηλώνει έναν υποδόριο σαρκασμό. Με αυτά και με αυτά και δεδομένο ότι ο Καλαφάτης κατεβαίνει στον προεκλογικό αγώνα με αιχμή του δόρατος έναν “καραμπινάτο από τους φθαρμένους πρώην δημάρχους” δηλαδή τον Βασίλη Ρουχωτά είναι ξεκάθαρο ότι οδηγείτε σε εκλογική καταστροφή στη συγκεκριμένη περιοχή.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις