Εμφύλιος έχει ξεσπάσει στην Α.Ε.Κ.

Ο κακός χαμός γίνεται στην παράταξη Μιχαλάτου, καθώς πολλά από τα παλιά στελέχη της παράταξης αντιδρούν στην αναβάθμιση των νεοεισερχόμενων δηλαδή του Σαββαόγλου, του Βαγιωνίτη και του Θεοφιλάτου.

Ειδικότερα οι παλιοί του Θεόφιλου δεν αναγνωρίζουν το ρόλο του Σάββα σαν το νούμερο 2 της παράταξης, αλλά ισχυρίζονται ότι αυτό πρέπει να επιβεβαιωθεί από την κάλπη. Προς το παρόν ο κ. Σαββαόγλου δεν αντιδρά για να μην κάνει κακό στο κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο ενόψη εκλογών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι δυσαρεστημένος καθώς περίμενε υποδοχή “Μεσσία” και αντιθέτως διάφορα “μειράκια” του Θεόφιλου προσπαθούν να τον βάλουν στην γωνία.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις