Χρήστος Λευκαδίτης: “Είναι σημαντικός ο λόγος εκλογής ενός δημοτικού συμβούλου”

Aγαπητοί φίλοι και φίλες δεν είναι μόνο ο ψήφος σας που θα εκλέξει κάποιον δημοτικό σύμβουλο το πιο σημαντικό ειναι ο λόγος της εκλογής του.
Τι θα προσφέρει την επόμενη πενταετία ;;;; Θα αναβαθμίσει την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας, θα βελτιώση κοινωνικές υπηρεσίες σχολεία, παιδικούς σταθμούς ΚΑΠΗ,θα αναπλάσει πλατείες και παραλίες, θα πολλαπλασιάσει τους πεζόδρομους, θα προσπαθήσει για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, θα αξιοποιήσει και θα προβάλει τον πρωτογενή τομέα, θα παλέψει να παραμείνουμε στην Περιφέρεια Ιονίων νήσων;;; Για όλα τα παραπάνω και για άλλα που δεν γράφτηκαν …!!
Εάν είστε σύμφωνοι και εσείς επιδιώκω την ψήφο σας για να εκλεγώ δημοτικός σύμβουλος με το συνδιασμό του Αλέξανδρου Παρίση.

Ευχαριστώ

Χρηστος Λευκαδιτης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις