Δημήτρης Μεσσάρης: “Ο Παρίσης ξέρει να ανοίγει πόρτες και να διεκδικεί το καλύτερο για τον τόπο”

Αγαπητοί συμπολίτες αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με την πολιτική ζωή του τόπου μου προκειμένου να προσφέρω και εγώ ένα μικρό λιθαράκι στην αναγέννηση του νησιού μας. Κατεβαίνω στον πολιτικό στίβο με όραμα και πολύ όρεξη για δουλειά. Επέλεξα τον συνδυασμό «Ισχυρή Κεφαλλονιά» και τον Αλέξανδρο Παρίση γιατί πιστεύω πραγματικά ότι αποτελεί τη μοναδική σοβαρή πρόταση για το Δήμο Κεφαλονιάς.

Εγώ προσωπικά είχα την τιμή για δύο χρόνια περίπου να βρεθώ στο πλευρό του ανθρώπου που λέγεται Αλέξανδρος Παρίσης. Έναν Δήμαρχο υπεύθυνο, εργατικό, και διεκδικητικό. Μια εμβληματική προσωπικότητα που στους κύκλους του κεντρικού κράτους ξέρει να ανοίγει πόρτες και να διεκδικεί το καλύτερο και το περισσότερο για τον τόπο και τους ανθρώπους του. Αυτά τα δύο χρόνια έμαθα μαζί του και εγώ να διεκδικώ και να υψώνω το πνευματικό και προσωπικό μου ανάστημα προκειμένου να πετύχω το καλύτερο για το νησί μας. Απευθυνόμενος σε όλους τους πολίτες της Κεφαλονιάς και ιδιαίτερα της γενέτειρας μου Παλικής σας ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας και να μου δώσετε την δυνατότητα να κάνουμε την Κεφαλονιά έναν σύγχρονο νησί, έναν θύλακα πνεύματος και δημιουργικότητας.

Θέλω εγώ να είστε εσείς και εσείς να είμαι εγώ! Μέσα από μία τέτοια σχέση δεν υπάρχουν εμπόδια αλλά μόνο κοινοί στόχοι για να πετύχουμε! Τέλος εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους συνυποψήφιους μου καλή επιτυχία, ιδιαίτερα σε όσους από εμάς δοθεί η λαϊκή εντολή να υπηρετήσουμε τον τόπο μας εύχομαι να το πράξουμε με τον ποιό ευγενή και ηθικό τρόπο.

Με εκτίμηση
Δημήτριος Γερ. Μεσσάρης
Αρχιτέκτων Μηχανικός
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις