Ανάστασις…. Mήνυμα Αγάπης, Ελπίδας και Χαράς.

Τη μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας,την Ανάσταση του Θεανθρώπου Χριστού, γιορτάζουμε όλοι οι ορθόδοξοι Χριστιανοί .Μια γιορτή που βρίσκει την Πατρίδα μας να περνά δύσκολες στιγμές και την κάθε Ελληνίδα και τον κάθε Έλληνα να υπομένει στοϊκά τον δικό του Σταυρό ,το δικό του Γολγοθά.
Ήδη οδηγούμαστε προς τη Σταύρωση,στη Θεόσωμο Ταφή και στη ζωηφόρο Ανάσταση του Θεανθρώπου Χριστού που για μας τους Έλληνες θα είναι πάντοτε ένα μήνυμα αγάπης,ελπίδας και χαράς.
Αυτές τις δύσκολες μέρες που όλοι μας βιώνουμε,αλλά με πιο έντονη την πνευματική μας σχέση μεταξύ του Θεού και των συνανθρώπων μας ένεκα των Αγίων Ημερών,ας δώσουμε απλόχερα την αγάπη μας και την βοήθεια μας σε αυτούς που την χρειάζονται. Τότε μόνο θα φωτιστεί η καρδιά μας, τότε μόνο θα ζήσουμε και εμείς την δική μας Ανάσταση.
Τέλος στις συμπολίτισσες μας και στους συμπολίτες μας στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη,αλλά και σε όλο τον απανταχού Ελληνισμό ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας ”ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ” με ατομική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία!

Σωτήριος Διον.Σάρλος
Πρόεδρος Πολιτικού Συμβουλίου ΣΕΕ
Περ/κής Ενότητας Κεφαλληνίας & Ιθάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις