ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – Ανακοίνωση υποψηφιότητας Μαίρης Καββαδά

Φίλες και φίλοι,

Η Λευκάδα μας, μαζί με το Μεγανήσι, τον Κάλαμο και τον Καστό, βρίσκεται στο κέντρο μιας περιφερειακής οντότητας με ιδιαίτερα γεωγραφικά χαρακτηριστικά, εξέχουσα πολιτιστική κληρονομιά και μεγάλη τουριστική σημασία.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, και συνεπώς η περιοχή μας, με αναβαθμισμένη την γεωστρατηγική της θέση τόσο εντός του Ελλαδικού όσο και του ευρύτερου Ευρωπαϊκού KABBADA MARIA1χώρου καλείται ,παρά την γενικευμένη κρίση, να ανταποκριθεί στην πρόκληση των καιρών και την νέα προοπτική που διαμορφώνεται. Μια προοπτική βελτίωσης και ανάπτυξης. Στην προσπάθεια αυτή χρειάζεται να ενισχύεται συνεχώς με ανθρώπινο δυναμικό, ικανό και με επαρκή εφόδια ώστε να αξιοποιήσει στο μέγιστο τις σύγχρονες δυνατότητες και τις προσφερόμενες ευκαιρίες.
Στο διάστημα των τριών ετών της θητείας μου ως περιφερειακής συμβούλου προσπάθησα με υπευθυνότητα ,γνώση και αποφασιστικότητα , να προσφέρω στο βαθμό που οι συνθήκες και η θέση μου το επέτρεψαν. Διότι είναι εύκολο να λες λόγια , λιγότερο εύκολο να πράττεις αλλά πραγματικά δύσκολο λόγια και έργα να συμβαδίζουν.
Με απόλυτο σεβασμό απευθύνομαι σε σάς τους συμπολίτες μου, και σας καλώ να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου στη προσεχή εκλογική αναμέτρηση της 18ης Μαΐου στην οποία κατέρχομαι ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΙΟΝΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» του νυν Περιφερειάρχη Σπυρίδωνος Σπύρου με Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδος τον Θεόδωρο Βερύκιο.

ΦΩΤΟ η Μαίρη Καββαδά
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις