Μετατροπή μίας θέσης Παθολόγου σε μία θέση ειδικευόμενου Οφθαλμολογίας στο Κ.Υ. Λήμνου

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με σχετικό έγγραφο της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου (ΑΔΑ:ΒΙΗΗ7ΛΩ-Ρ41), έχει εγκριθεί με Κ.Υ.Α. η μετατροπή μίας (1) θέσης ειδικευόμενου ιατρού Παθολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο-Κ.Υ. Λήμνου σε μία (1) θέση ειδικευόμενου ιατρού ειδικότητας ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑΣ στο εν λόγω νοσοκομείο, για δύο (2) έτη .

Η πλήρωση της θέσης της Οφθαλμολογίας , και εφόσον ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος του αριθμού της θέσης( μία θέση), θα γίνει με κλήρωση στις 02/05/2014 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00 π.μ. στη Δ/νση Δημόσιας Υγείας Λέσβου. Το χρονικό διάστημα υποβολής των αιτήσεων είναι από 14/04/2014 έως 29/04/2014.

Πληροφορίες: Δ/νση Δημόσιας Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου
Αρμόδια υπάλληλος: Ε. Κορδάτου. Τηλέφωνο: 2251 353907

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

 ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις