Ψυχραιμία Παιδιά!

Παρατηρούμε ότι μετά την πρώτη πετυχημένη συνάντηση του ψηφοδελτίου «Ενωμένη Τετράπολη», εντείνονται υπέρμετρα οι ανώνυμες και tetrapolis-logoανοικτές επιθέσεις εναντίον του Αλέκου Καλαφάτη (βαμπίρ, φαντάσματα, σκελετοί κλπ). Κατανοούμε την ανησυχία των εμπνευστών των χυδαίων επιθέσεων.

Οι επιθέσεις αυτές εκτός του πανικού που δείχνουν, διχάζουν τους πολίτες και διαρρηγνύουν τον κοινωνικό ιστό του νησιού μας. Πιστεύουμε δε, ότι τελικά βλάπτουν και τους ίδιους τους εγκέφαλους που κρύπτονται πίσω από τα ανώνυμα λιβελογραφήματα.
Η κοινωνία δεν επιθυμεί έριδες και διχασμούς. Η δική μας παράταξη από την πρώτη στιγμή δήλωσε αποφασισμένη να διαφυλάξει την κοινωνική συνοχή, γι’ αυτό δεν απαντούμε στις ύβρεις και στους υβριστές. Απλώς τους συνιστούμε να διαφυλάξουν και αυτοί την ενότητα των συμπολιτών μας.
Όλοι, οφείλουμε πάνω απ’ όλα, να δώσουμε πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα.
Ψυχραιμία παιδιά κι όλα θα πάνε καλά.

 Από το Γραφείο Τύπου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις