Πρωτοβουλία αλληλεγγύης των Σωματείων Εργαζομένων της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ για την Κεφαλονιά

Με τη δωρεά προϊόντων τεχνολογίας στο Επαγγελματικό Λύκειο Ληξουρίου και τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων και στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Ληξουρίου, ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία που έλαβαν τα Σωματεία Εργαζομένων της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, με στόχο την ανακούφιση των πληγέντων από το σεισμό και την μετάδοση ενός μηνύματος ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, προάγοντας έμπρακτα τις ιδέες του εθελοντισμού και της ανιδιοτέλειας.

Η δωρεά, κατέστη δυνατή, μέσω της οικειοθελούς προσφοράς σημαντικού ποσού των εργαζομένων στα εργοστάσια και τα γραφεία διοίκησης του Τιτάνα σε όλη την Ελλάδα.
Η παράδοση των ειδών έγινε την Παρασκευή, 11 Απριλίου, από αντιπροσωπεία του Τιτάνα, με επικεφαλής τους Δημήτρη Καλαμίδα, εκπρόσωπο των Σωματείων Εργαζομένων της Εταιρίας και Θωμά Γλαβά, εκπρόσωπο της Διοίκησης της Εταιρίας, Διευθυντή του εργοστασίου ΤΙΤΑΝ στο Δρέπανο Αχαΐας.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις