Ανακοίνωση της Εύας Βολτέρα-Ταραζή

Aγαπητοί συμπατριώτες

Σε αυτή τη κρίσιμη για το τόπο μας στιγμή και μπροστά στις επικείμενες τοπικές εκλογές οφείλουμε όλοι να καταθέσουμε τις δυνάμεις και τις δυνατότητες μας προκειμένου το νησί μας να συνεχίσει τη δημιουργική του πορεία και χωρίς πισωγυρίσματα και ταλαντεύσεις να προχωρήσουμε μπροστά.

Ως ενεργό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας έχω την αποκρυσταλλωμένη άποψη ότι αυτή τη πορεία μπορεί να τη διασφαλίσει ο Δημοτικός Συνδυασμός της ’’ Ισχυρής Κεφαλονιάς ’’ και ο Δήμαρχος μας Αλέξανδρος Παρίσης και για αυτό επιστρατεύομαι μαζί του σε αυτή τη κορυφαία για το τόπο μας εκλογική μάχη.

Θα είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος και θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ τόσο πριν τις εκλογές για τη νέα μεγάλη νίκη του συνδυασμού, όσο και μετά τις εκλογές προκειμένου ο τόπος μας να οδηγηθεί σε μονοπάτια προκοπής και δημιουργίας.

 Με εκτίμηση

Εύα Βολτέρα – Ταραζή
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις