Στην Κεφαλονιά ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων – Επιθεώρηση στα έργα που εκτελούνται

Στην Κεφαλονιά βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπ. Σπύρου, ο οποίος, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Σωτ. Κουρή, περιόδευσε στα έργα που εκτελούνται στο νησί.

Ο κ. Σπύρου και κ. Κουρής μετέβησαν στην περιοχή του Μύρτου και στο δρόμο του «Χάρακα», προκειμένου να δουν από κοντά την εξέλιξη, καθώς ο δρόμος αυτός έχει υποστεί σοβαρότατες ζημιές από τους σεισμούς και έχει δρομολογηθεί η άμεση κατασκευή του, αφού κρίνεται από τους πλέον σημαντικούς οδικούς άξονες του νησιού.
Στη συνέχεια ο κ. Σπύρου είχε συνάντηση με τον πρώην Υφυπουργό, Πέτρο Αλιβιζάτο, με τον οποίο και συζήτησε θέματα που αφορούν στο νησί.
Αύριο ο κ. Σπύρου θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία στο Ναό του Παντοκράτορα στο Ληξούρι και στη συνέχεια θα έχει συναντήσεις με κατοίκους, προκειμένου να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως απόρροια των σεισμών.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

spyroy
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις