Επτανησιακή Αναγέννηση: Περιοδεία στο Μεγανήσι

ΑΥΡΙΟ Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ 14-4-2014 ο Επικεφαλής της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και της Αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων και υπ.Περιφερειάρχης ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ, μαζί με τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας Πραξιτέλη Σούνδια, και τον υπ. Μεγανησίου της Δημοκρατικής Παράταξης-δικηγόρο Λευτέρη Κατωπόδη, θα επισκεφθούν:
Το μεσημέρι στις 12μ. τον Δήμαρχο Λευκάδας Κώστα Αραβανή, στο Δημαρχείο Λευκάδας.
Στη συνέχεια θα περιοδεύσουν στο Περγιάλι.

Στη συνέχεια θα μεταβούν στο ΜΕΓΑΝΗΣΙ όπου θα επισκεφθούν:
-στις 16.00 τον Δήμαρχο Μεγανησίου Στάθη Ζαβιτσάνο, με τον οποίο θα επικαιροποιήσουν τα αιτήματα προβλήματα των Μεγανησιωτών.
Ο Γιώργος Καλούδης είχε πάρει τη πρωτοβουλία και μαχητικά υποστήριξε στο ΠΣΙΝ τα αιτήματα των Μεγανησιωτών:
– Να γίνουν αυτόνομη Περιφερειακή Ενότητα το Μεγανήσι και οι Παξοί (όπως και η Ιθάκη) και να εκλέγουν αυτοτελώς Περιφερειακό Σύμβουλο. Δυστυχώς η διοίκηση Σπύρου και οι βουλευτές δεν το προώθησαν καθόλου αυτό το δίκαιο αίτημα, μολονότι ήταν πανεύκολο και «δεν… το απαγόρευε η τρόικα».! ! !
– Το δίκαιο αίτημα των ψαράδων με βιντσότρατες του Μεγανησίου και της Επτανήσου να ψαρεύουν τη μαρίδα, το ψάρι του φτωχού.
και πολλά άλλα, όπως Να συνεδριάζει μία φορά το χρόνο το ΠΣΙΝ στο Μεγανήσι,

τα οποία όλα η Διοίκηση Σπύρου Σπύρου και οι 6 βουλευτές της Επτανήσου(συμπεριλαμβανομένης της κ.Γκερέκου, η οποία είναι η μόνη βουλευτής της Επτανήσου η οποία μόνιμα σνομπάριζε το Περιφερειακό Συμβούλιο επί 3 ½ χρόνια και είναι η μόνη από τους 6 βουλευτές που δεν πάτησε το πόδι της ούτε σε … μία συνεδρίαση ! ! !) τα πέταξαν στο καλάθι των αχρήστων !

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΚΑΛΟΥΔΗΣ

Δικηγόρος Στον Άρειο Πάγο  & στο Συμβούλιο της Επικρατείας

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

υπ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις