Όλα και όλα 45 ονόματα ανακοίνωσε ο Καλαφάτης

Σε μία συγκέντρωση στην οποία έδωσαν παρών τα παλικάρια τα παλιά, ο Αλέκος Καλαφάτης ανακοίνωσε 45 δημοτικούς συμβούλους, επομένως επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες μας ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην συγκρότηση των ψηφοδελτίου, καθώς δεν ανακοίνωσε το σύνολο του συνδυασμού (απαιτούνται 286 άτομα) αλλά μόνο 45 από το γενικό σύνολο.

Στα ονόματα αυτά δεν υπήρχε κάποια έκπληξη αλλά κυρίως ήταν οι κλασικοί παράγοντες που όλοι ξέρουμε (Κοτσιλίνης, Ρουχωτάς, Βεντούρας, Στεφάτου, Σκλάβος, Σαμούρης, Φόρτες κ.ά.) το παρών δεν το έδωσε ο Τάσος Μαντέλης, και τελικά οι σχετικές πληροφορίες αποδείχθηκαν κακοήθειες. Με αυτά και με αυτά από λίγο να πιστέψουμε ότι επιστρέψαμε στην δεκαετία του ’90 καθώς πήξαμε από φάτσες παραγόντων της ΠΑΣΟΚικής περιόδου.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις