Συνεργασία Δήμου Κεφαλονιάς με Sky Express

Με ιδιαίτερη τιμή ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο τον κ. Νίκο Σειμένη, Μέλος της Εμπορικής Διεύθυνσης και Τμήματος Marketing της Αεροπορικής Εταιρείας Sky Express, σε προγραμματισμένη Σύσκεψη Εργασίας.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση, όπου αναπτύχθηκαν όλες οι παράμετροι συνεργασίας της Εταιρείας με την Κεφαλονιά, συμμετείχαν ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Νίκος Ανουσάκης.
Ο κ.Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ.Σειμένη για τη σημαντική παρουσία της Sky Express στην Κεφαλονιά και επιβεβαίωσε, ότι μέσω της Επιτροπής Τουρισμού του Νησιού θα αξιοποιηθεί η συνεργασία αυτή στο μέγιστο δυνατό, προς όφελος των κατοίκων, επισκεπτών και τουριστών.

sky1

sky12
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις