Προβολή κοινωνικού μηνύματος (spot) οδικής ασφάλειας

ΣΧΕΤ: Η υπ΄ αριθμ. 114 από 03.04.2014 Απόφαση του Ε.Σ.Ρ.

1. Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από αίτημα του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ) με την ανωτέρω σχετική Απόφαση (επισυνάπτεται φωτοαντίγραφο), ενέκρινε τη δωρεάν μετάδοση από τους τηλεοπτικούς σταθμούς της Χώρας, ενός κοινωνικού μηνύματος οδικής ασφάλειας για την περίοδο των εορτών του Πάσχα (τηλεοπτικό spot).
2. H μετάδοση του τηλεοπτικού μηνύματος, σύμφωνα με την ανωτέρω Απόφαση, αφορά στο χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 11-04-2014 μέχρι και την Κυριακή 27-04-2014.
3. Κατόπιν τούτου παρακαλούμε όπως συμβάλλετε στη γενικότερη προσπάθεια για τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, προβάλλοντας το spot, στο πλαίσιο της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών, σε ζώνες αυξημένης θεαματικότητας –ακροαματικότητας.
4. Επισημαίνεται ότι το συγκεκριμένο spot είναι διαθέσιμο σε ειδικό banner στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr), καθώς και στο επίσημο κανάλι της Ελληνικής Αστυνομίας στο youtube (https://www.youtube.com/watch?v=Z5HrMQDCLhQ&list=UUi8By8SV-5MeXgHEX8Dhtzg) . Τo spot φέρει το κεντρικό μήνυμα: «Η ζωή μπορεί να χαθεί σε μία στιγμή. Ας την προστατεύσουμε. Αυτό το Πάσχα ας είμαστε όλοι λίγο πιο προσεκτικοί στο δρόμο.»
5. Σε περίπτωση οποιουδήποτε τεχνικού θέματος μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο μας στα τηλ.210-6977603 και 210-6997241.

6. Το Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και τα Γραφεία Ενημέρωσης Δημοσιογράφων των Γενικών Αστυνομικών Διευθύνσεων Περιφέρειας παρακαλούνται να ενημερώσουν τους τηλεοπτικούς σταθμούς, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή ευθύνης τους, διαβιβάζοντας άμεσα το παρόν έγγραφο, μετά της συνημμένης απόφασης του Ε.Σ.Ρ.
7. Η Διεύθυνση Τροχαίας του Αρχηγείου μας και το Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής παρακαλούνται για την ενημέρωση τους.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ

– Η υπ’ αριθμ. 114 από 03.04.2014 Απόφαση του Ε.Σ.Ρ.

ESR0001

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Λουκάς Β.Κρίκος
Αστυνομικός Υποδιευθυντής

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις