Πλήγμα στην καρδιά του Θεόφιλου-Ο Παρίσης του πήρε τον Ηλία Κουρκουμέλη μέσα από την Εικοσιμία

Μεγάλο πλήγμα για τον Θεόφιλο Μιχαλάτο η αποχώρηση από τον συνδυασμό του, του Ηλία Κουρκουμέλη, δεν είναι μόνο ότι το συγκεκριμένο στέλεχος της Ανεξάρτητης Αγαπημένης Κεφαλονιάς έχει σημαντική εκλογική επηροή, είναι πολύ περισσότερο το γεγονός ότι έχει την έδρα του στα Σιμωμάτα.

Δηλαδή ουσιαστικά από το χωριό του Θεόφιλου, στο οποίο πλέον ο Μιχαλάτος παύει να νοιώθει “άρχοντας”, είναι σαφές ότι με την κίνηση αυτή του Παρίση αλλάζουν τα εκλογικά δεδομένα για την Άνω Λειβαθώ, μιά περιοχή που ο Θεόφιλος θεωρεί ότι την ελέγχει απόλυτα. Μάλιστα μαθαίνουνε ότι σύντομα θα έρθει και νέο χτύπημα για τον Μιχαλάτο από τη συγκεκριμένη περιοχή.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις