Εντοπίσθηκε υποψήφιος του συνδυασμού Σαββαόγλου

Εδώ και πολλές μέρες ο Σάββας Σαβαόγλου αναφέρεται σε κάποιον υποτιθέμενο συνδυασμό του, τον οποίο συννένωσε με την ομάδα Μιχαλάτου, οι περισσότεροι ισχυρίζονται ότι ο συνδυασμός Σαββαόγλου δεν υπήρξε ποτέ, και ότι αυτός αποτελείτο μόνο από τον ίδιο, τον κουμπάρο του Μάκη Βαγιωνίτη και το υποψήφιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Γιώργο Τζωρτζάτο.
Εμείς όμως μετά από μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα κατορθώσαμε και εντοπίσαμε ακόμα ένα ακόλουθο του Σάββα, πρόκειται για τον έτερο κουμπάρο του, Παύλο Βασιλάτο, που θα δώσει την μάχη των Φάρσων για το Θεόφιλο. Μέχρι στιγμής άλλο πρόσωπο που να ακολουθεί τον Σάββα δεν έχουμε ανακαλύψει, συνεχίζεται όμως η μεγάλη δημοσιογραφική μας έρευνα και ίσως να βρούμε και κάποιον άλλον.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις