Έχασαν την ψυχραιμία τους στον συνδυαμό Καλαφάτη-Ένδειξη πανικού η επιστολή του Κώστα Ζαπάντη

Σε κατάσταση πανικού βρίσκεται το ψηφοδέλτιο της “Ελιάς” όπως φαίνεται στην επιστολή του Κώστα Ζαπάντη η οποία είναι γεμάτη από ύβρεις και ανοίκειους χαρακτηρισμούς εις βάρος των πολιτικών τους αντιπάλων.

Με κατηγορίες περί εξαγοράς υποψηφίων κ.λπ. Είναι σαφές ότι στο συνδυασμό Καλαφάτη βλέπουν ότι, οι ίδιοι δεν μπορούν να κάνουν συνδυασμό και θεωρούν πως και όσοι το επιτυγχάνουν το κάνουν μέσω …”εξαγοράς” υποψηφίων συμβούλων!

Φαίνεται ότι οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ νόμιζαν ότι ζούμε ακόμα στην δεκαετία του ’90 που όλοι έτρεχαν να τους ακολουθήσουν λόγω που είχαν πλάτες από Τσουκάτο, Μαντέλη και λοιπούς, μετά όμως από δεκαπέντε χρόνια τίποτα δεν είναι το ίδιο.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις