Σαββαόγλου: Οὐαὶ ὑμῖν κ. Γεράσιμε Φόρτε

1.- Είναι αλήθεια ότι όλοι γνωριζόμαστε καλά, πολύ καλά, σε τούτο τον τόπο και δεν μπορούμε να προσποιηθούμε ότι είμαστε κάτι που στ’ αλήθεια δεν είμαστε.

2.- Μαθήματα περί πολιτικής ηθικής και αναλύσεις περί αποστασίας και προδοσίας δεν γίνονται αποδεκτά, όταν μάλιστα προέρχονται από εσάς που εγκαταλείψατε το πλοίο του κόμματός Σας και απαρνηθήκατε τον χώρο που σας στήριξε επί δεκαετίες, για να περισώσετε εαυτόν. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί, λέει ο λαός….

3.- Ήμουν πάντα παρόν όταν με χρειάστηκε η παράταξή μου, πρώτος στη μάχη, ακόμη και τις ώρες που άπαντες οι μεγαλόσχημοι (κάποιοι απ’ αυτούς τους φανατικούς νεοδημοκράτες μάλιστα, ανερυθρίαστα, σήμερα στηρίζουν το ψηφοδέλτιο σας, ναι αυτό της καταπράσινης ελιάς) εγκατέλειπαν το καράβι που βούλιαζε. Από τα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ παλαιότερα περνούσα μόνο απ’ έξω όταν πήγαινα σ’ ένα δισκάδικο που υπήρχε στη Χαριλάου Τρικούπη (το ιστορικό HAPENNING). Τώρα δε ξέρω καν κατά που πέφτουν. Εσείς, αν δεν απατώμαι, πρέπει να γνωρίζετε που εδρεύει η Ν.Δ., από τις επισκέψεις σας εκεί.

4.- Τολμώντας να χρησιμοποιήσετε δημοσίως αήθεις όρους για μένα, απλά αποδεικνύετε, μεταξύ άλλων, τον τεράστιο πανικό που σας διακατέχει, για το παλιό που φεύγει οριστικά διωγμένο από το νέο που έρχεται.
Καλή Σας Νύχτα.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις