Δύο νέες μεταγραφές για την παράταξη Παρίση-Γεράσιμος Τιμοθεάτος και Dj Αδηλίνης

Δύο νέες μεταγραφές έχουν προκύψει για την παράταξη Παρίση με μία εκ των δύο να προέρχεται από το στρατόπεδο του Θεόφιλου Μιχαλάτου. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την συνεχή ανταλλαγή στελεχών, τις προηγούμενες μέρες είχαμε την προσχώρηση των τεσσάρων πρώην αντιδημάρχων Σαββαόγλου, Βαγιωνίτη, Αυγουστάτου και Θεοφιλάτο στην Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά, ενώ τώρα έχουμε την αποχώρηση από το συνδυασμό του κ. Μιχαλάτου και την προσχώρηση στην παράταξη του κ. Παρίση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα ικανότατο μέλος της τοπικής κοινωνίας, επιχειρηματίας και συγκεκριμένα ξενοδόχος, ο Γεράσιμος Τιμοθεάτος, ταμίας της Ένωσης Ξενοχδόχων Κεφαλληνίας και Ιθάκης εντάχθηκε στο ψηφοδέλτιο της Ισχυρής Κεφαλονιάς του κ. Παρίση αφήνοντας πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην νέοσυσταθέντα παράταξη Α.Ε.Κ. του κ. Μιχαλάτου.

Από ότι όμως μαθαίνουμε δεν θα είναι η μόνη μεταγραφή από την παράταξη Μιχαλάτου, καθώς πληροφορίες κάνουν λόγο και για άλλη μία σημαντική αποχώρηση την οποία θα μάθουμε μέσα στις επόμενες μέρες.

Μία άλλη όμως προσθήκη στην Ισχυρή Κεφαλονιά είναι γεγονός, ο ευρέως γνωστός στα τοπικά και όχι μόνο δρώμενα, dj Αδηλίνης έκανε δεχτή την πρόταση του Αλέξανδρου Παρίση, για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο, ο Αδηλίνης εκ Ληξουρίου ορμόμενος είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει την νεολαία κοντά του, ένα στοίχημα του κ. Παρίση για τις επικείμενες εκλογές, έτσι ώστε να μπουν νέα πρόσωπα στον χώρο της πολιτικής με όρεξη για δουλειά και αγάπη για τον τόπου τους.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις