Ανακοίνωση Υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων

Η Επτανησιακή Αναγέννηση με Επικεφαλή τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιώργο Καλούδη, ανακοινώνει την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ για την Επτάνησο, του πολιτικού μηχανικού και πρώην Προέδρου των κατοίκων της περιοχής Αγ. Σπυρίδωνος – Κωτσέλλα, κ. Άγγελου Σπιτιέρη.
Ακολουθεί φωτογραφία και βιογραφικό σημείωμα του υποψηφίου.

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΚΑΛΟΥΔΗΣ
Δικηγόρος Στον Άρειο Πάγο & στο Συμβούλιο της Επικρατείας
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
Στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Υπ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Αριστοτέλη Σίδερη 3 Τ.Κ. 49 100 – ΚΕΡΚΥΡΑ Τηλ.: 26610 37627, fax: 2661 0 48517 e-mails:

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

 ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ :

ΕΠΩΝΥΜΟ : Σπιτιέρης
ΟΝΟΜΑ : Άγγελος
ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ : Σωτήριος
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : Κέρκυρα
ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : 1971
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ : Άγαμος
Δ/ΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ : Βουλευτή Θεοφίλου Φρόνιμου 2 ΤΚ 49100 Κέρκυρα
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ :

ΣΠΟΥΔΕΣ :

Την υποχρεωτική εκπαίδευση την περαίωσα στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας και στο 4ο Γυμνάσιο Κέρκυρας.
Τη μέση εκπαίδευση την περαίωσα στο 2ο Λύκειο Κέρκυρας.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΠΙΤΙΕΡΗ1Απέκτησα Δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης το έτος 1995. Η διπλωματική μου εργασία είχε τίτλο ’’Επίλυση Δικτύου Ύδρευσης Κέρκυρας’’. Την διπλωματική μου αυτή εργασία την κατέθεσα στην ΔΕΥΑΚ μετά το πέρας της ώστε να την αξιοποιήσει η ΔΕΥΑΚ με όποιον τρόπο επιθυμεί. Το ίδιο έτος απέκτησα την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος.
Γνωρίζω πολύ καλά Αγγλικά
Γνωρίζω επίσης πάρα πολύ καλά χειρισμό Η/Υ. Τα προγράμματα που χειρίζομαι σχεδόν άριστα είναι AUTOCAD ,CADWARE, WINDOWS, WORD, EXCEL κλ.

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ :

Έχω εκπληρώσει την στρατιωτική μου θητεία κατά τα έτη 1995 έως και 1997.
Κατά τη διάρκεια της θητείας μου αποσπάστηκα στην 732 ΔΣΕ Κλιμάκιο Διδυμοτείχου όπου και σε συνεργασία με τον Ταγματάρχη που προΐστατο του κλιμακίου δημοπρατήσαμε 2 έργα αξίας 704.000.000 δρχ και 713.000.000 δρχ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ :

Είμαι Ελεύθερος Επαγγελματίας και διατηρώ Τεχνικό Γραφείο το οποίο αναλαμβάνει τοπογραφικές εργασίες καθώς και τη μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή ιδιωτικών τεχνικών έργων. Επίσης είμαι Ενεργειακός Επιθεωρητής καθώς επίσης και πραγματογνώμονας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος του Τμήματος Κέρκυρας.
Ήμουν συνεργάτης στο Γραφείο Παλιάς Πόλης Κέρκυρας. Ως επιβλέπων μηχανικός εκεί, είχα την επίβλεψη του έργο ”Αναβάθμιση περιοχής Εβραϊκής Παλιάς Πόλης Κέρκυρας” το οποίο είχε προϋπολογισμό 1.915.017,97 € χωρίς ΦΠΑ και χρηματοδοτήθηκε με ποσοστό 75% από το Γ ΚΠΣ και με 25% εθνικούς πόρους.
Στα πλαίσια περαιτέρω εργασιών μου στο Γραφείο Παλιάς Πόλης της Κέρκυρας, συμμετείχα στην ομάδα εργασίας που συνέταξε το Τεχνικό Δελτίο και τη Μελέτη, του έργου του Γ ΚΠΣ του ΠΕΠ Ιονίων Νήσων με τον τίτλο ” Βελτίωση Υποδομών Αστικού Χώρου Περιοχής Σπηλιάς Παλιάς πόλης Κέρκυρας ” , το οποίο χρηματοδοτήθηκε με ποσοστό 75% από το Γ ΚΠΣ ΠΕΠ Ιονίων Νήσων και με 25% εθνικούς πόρους και με προϋπολογισμό 888.000 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ .
Επιπλέον υπήρξα συνεργάτης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (ΠΙΝ) ως ”Σύμβουλος Τεχνικής Υποστήριξης Τελικών Δικαιούχων για το συντονισμό των ολοκληρωμένων παρεμβάσεων αστικής και αγροτικής ανάπτυξης” του ΠΕΠ Ιονίων Νήσων 2000-2006 (Δράσεις ΕΤΠΑ και ΕΓΤΠΕ) και συγκεκριμένα για την πορεία του Επιχειρησιακού Σχεδίου Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης Χώρου Ορεινού Όγκου Παντοκράτορα Κέρκυρας (Ο.Π.Α.Α.Χ.). Τελικοί δικαιούχοι είναι οι πρώην Δήμοι Κασσωπαίων, Φαιάκων, Θιναλίων, καθώς και ιδιώτες.
Επίσης υπήρξα Τεχνικός Σύμβουλος του Δημάρχου Αχιλλείων κ Ερωτόκριτου Καρύδη από το 2006 έως και το 2010.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ :

Είμαι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Είμαι μέλος του συλλόγου Διπλωματούχων Πολιτικών Μηχανικών.
Είμαι πρ. Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Κωτσέλα “Ο Άγιος Σπυρίδων”
Είμαι μέλος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Κέρκυρας.
Είμαι μέλος του Κερκυραϊκού Ομίλου Αγωνιστικού Μπρίτζ.

ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ :

Ασχολούμαι με την κηπουρική, το κολύμπι, με τους υπολογιστές, το σκάκι, το αγωνιστικό μπρίτζ, το χορό και τη μουσική .

Κέρκυρα, 7 Απριλίου 2014

 Άγγελος Σπιτιέρης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις