Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του συνδυασμού “Επτανησίων Θέληση” στο Ληξούρι

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στο Ληξούρι έγινε με επιτυχία η παρουσίαση του συνδυασμού “ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΘΕΛΗΣΗ”.

Ο κ. Χρήστος Άνθης Υποφήφιος Περιφερειάρχης στις εκλογές του Μαϊου πλαισιώθηκε στην παρουσίαση από τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Σταύρο Λυκούδη και τον αντίστοιχο της Λευκάδας, Γιώργο Καρανάσο.

Αναλύθηκαν οι αρχές της κίνησης αλλά και οι προτεραιότητες για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ενώ παρουσιάστηκαν και τα οκτώ στελέχη από την Κεφαλονιά που θα μετέχουν στο ψηφοδέλτιό του. Πιο αναλυτικά, πρόκειται για τον νοσηλευτή κ. Γεράσιμο Γερουλάνο, τον ελεύθερο επαγγελματία κ. Κωνσταντίνο Κατσαμπίρη, τον λογιστή κ. Σπύρο Μαρκάτο, την ιδιωτική υπάλληλο κ. Αντζελα Λουκέρη, τον καθηγητή του ΤΕΙ, κ. Νίκο Λάσκαρη, την επίσης ιδιωτική υπάλληλο κ. Ελένη Αντύπα, τον κρεοπώλη και πρόεδρο του Επαγγελματικού Συλλόγου Παλλικής κ. Παναγή Βαλλιάνο και τη κ. Νίκη Βαγγελάτου (άνεργη).

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Χρήστος Άνθης, ξεκίνησε την ομιλία του στο ΤΕΙ Ληξουρίου, με ένα αισιόδοξο μήνυμα για μιά νέα αρχή στα Ιονία και η οποία αρχίζει από το πολύπαθο Ληξούρι. Ο κ. Άνθης ως γνωστόν βρισκόταν στο νησί μας όταν έγινε και ο δεύτερος καταστροφικός σεισμός, και με την παρουσίαση του συνδυασμού του, “Επτανησίων Θέληση”, θέλησε να δείξει στον κόσμο της Παλικής ότι γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα και κατανοεί την ανησυχία των κατοίκων της Παλικής που προσπαθούν να ξαναστήσουν το σπίτι τους για να μπορέσουν να συνεχίσουν τη ζωή τους όπως και πρώτα.

Αμέσως μετά πήρε τον λόγο ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς, Σταύρος Λυκούδης, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε για τον κ. Άνθη: “Η κίνηση μας έχει έναν άνθρωπο έναν επικεφαλής, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, ο οποίος ασχολείται με τα κοινά χρόνια. Εχει διατελέσει Περιφερειάρχης Εκπαίδευσης και γνωρίζει από διοίκηση και θέλω να το τονίσω αυτό γιατί είναι σημαντικό όχι μόνο να πολιτεύεσαι δηλαδή αυτό που επικρατούσε μέχρι σήμερα να πίνεις καφέδες και να χαιρετάς κόσμο, αλλά πρέπει να ασκείς και διοίκηση και σε αυτό το σημείο είμαστε αποφασισμένοι, αλλά έχουμε και τη θέληση να καταφέρουμε με τις ικανότητες μας, αλλά και όλα όσα βιώνουμε στην καθημερινότητα μας, τα προβλήματα μας να προσπαθήσουμε να τα λύσουμε”.

Ο Σταύρος Λυκούδης είναι ένας νέος, δραστήριος άνθρωπος με φιλοδοξίες και ανησυχίες για την Παλική, αλλά γενικότερα για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη σε συνέντευξη Τύπου που μας είχε παραχωρήσει μάλιστα είχε κάνει έντονη κριτική στον τωρινό Περιφερειάρχη αλλά και στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κουρή, για την διαχείρηση της Περιφέρειας και ιδιαίτερα της περιφερειακής μας ενότητας, με την περιφέρεια να είναι απούσα από κάθε είδους ανάπτυξη για το νησί μας και γενικά για τα Ιόνια Νησιά, σύμφωνα πάντα με τον κ. Λυκούδη.

Στην παρουσίαση παραβρέθηκε και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Γιώργος Καρανάσος ο οποίος δήλωσε: “Είναι πραγματικά μεγάλη η χαρά μου γιατί συμμετέχω σε μια τέτοια κοινή προσπάθεια. Μια προσπάθεια που ξεκίνησε από την αγωνία μας για το μέλλον των παιδιών μας. Για το μέλλον του τόπου μας, στον οποίο ζούμε και αγαπάμε. Αυτή η αγωνία μας έφερε κοντά με τον Σταύρο και με όλους τους νέους ανθρώπους, αυτές τις αγωνίες ζήσαμε και μοιραστήκαμε για να φτάσουμε σήμερα με μεγάλη χαρά να ανακοινώνουμε στην Κεφαλονιά, από το Ληξούρι, που χτυπήθηκε πριν από λίγο καιρό από τον σεισμό και θα ήθελα να σας μεταφέρω τη συμπαράσταση των πολιτών της Λευκάδας. Σ’ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας”.

Ο κ. Χρήστος Άνθης στην κεντρική ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων: “Ηρθαμε εδώ να επιλύσουμε προβλήματα. Αν ο λαός μας δώσει την εξουσία σας διαβεβαιώνω ότι μπορούμε να την ασκήσουμε με σύνεση, αξιοπρέπεια, με κατανόηση και συμπόνοια για τους ανθρώπους, μα πάνω από όλα με αποφασιστικότητα. Όπου χρειαστεί θα συγκρουστούμε με την κεντρική ηγεσία κι όπου χρειαστεί θα συνεργαστούμε.

anthis3 anthis4 stauvroslykoudis thelisi xristosanthis

markatosspyros katsabiris anthis6 anthis4 anthis3 anthis2 anhtis5
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις