ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ

(υπό έκδοση και ο ” ΠΟΛΥΣΜΙΓΟΣ ΑΙΝΟΣ”)

Πολλές είναι οι εκδόσεις Ελληνικές και ξενόγλωσσες- λογοτεχνικές, θεατρικές, εραλδικές, επιστημονικές- που έχει εικονογραφήσει και κοσμήσει με σχέδια και έργα του ο Κώστας Ευαγγελάτος.
OΠρόσφατα επανακυκλοφόρησε η ποιητική συλλογή του ιστορικού τέχνης Λεόντιου Πετμεζά ” Αρχείο Συνείδησης”, εκδόσεις “Καιροί δράσης”, που περιλαμβάνει 45 σχέδια του με μελάνι. Κυκλοφορεί επίσης από τις εκδόσεις ” Συλλογές” η μοναδική ποιητική συλλογή ” Κλήσεις Ζωής” του εκλιπόντος Ευάγγελου Φ. Λαέρτου “, την οποία ο Κώστας Ευαγγελάτος επεξεργάστηκε, επιμελήθηκε και κόσμησε με σχέδια του. Αυτές τις μέρες κυκλοφόρησε και η νέα ποιητική συλλογή του Βασίλη Κληρονόμου ” Το παρόν της μνήμης”, εκδόσεις ” Παρασκήνιο”, που φιλοτέχνησε το εξώφυλλο και ένα έργο στην αρχική σελίδα.
Ήδη ο εικαστικός-ποιητής ολοκλήρωσε και τα 21 σχέδια που θα κοσμήσουν την υπό έκδοση δική του ποιητική συλλογή ” Πολύσμιγος Αίνος”, που μετά την επιτυχημένη έκδοση της συλλογής ” Εγκάρσια Πτήση”, εκδόσεις “Απόπειρα”, 2011, και την κυκλοφορία της ανθολογίας ” Περίπλοκα μονοπάτια”/ “Chemins Enchevetres” στη γαλλική γλώσσα, Sylloges, 2011 και 2012, θα περιλαμβάνει ανέκδοτα ποιήματα του μέχρι το 2014.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

www.cevangelatos.blogspot.com

ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Φ  ΛΑΕΡΤΟΥ1
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις