ΑΣΚ: Ξεκινούν τα πλέι οφ στο πρωτάθλημα προμίνι & μίνι – Συμμετοχή στο Loutraki Easter Basketball Camp 2014

Ξεκινούν το Σάββατο 12 Απριλίου, τα πλέι οφ στο πρωτάθλημα προμίνι – μινι που διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά.

Πιο αναλυτικά θα αναμετρηθούν:

ΠΛΕΙ ΟΦ ΠΡΟΜΙΝΙ – ΜΙΝΙ

Σάββατο 12 Απριλίου

11.00 Ηρακλής – Αχιλλέας
12.00 Οδυσσέας – Κέφαλος

Την Κυριακή 13 Απριλίου θα συνεχιστεί με την 5η αγωνιστική το πρωτάθλημα παίδων – παμπαίδων

Οι αγώνες που θα διεξαχθούν είναι οι εξής:

18.00 Οκλαχόμα – Λέικερς
19.00 Σανς – Σελτικς

Βαθμολογία (σε 4 αγώνες):

Σανς 8
Λείκερς 6
Σέλτικς 6
Οκλαχόμα 4

Συμμετοχή του ΑΣΚ στο Loutraki Easter Basketball Camp 2014

Από την Κυριακή 13 Απριλίου έως Μ. Τρίτη 15 Απριλίου ο ΑΣΚ θα συμμετάσχει με συνολικά 13 αθλητές (10 γεννηθέντες το 2002 και 3 γεννηθέντες το 2000) στο Loutraki Easter Basketball Camp 2014.

Ο ΑΣΚ θα συμμετάσχει με τους εξής αθλητές: Μουίκης Γιάννης, Τραυλός Αλέξανδρος, Μπλέτσος Δημήτρης, Μπλέτσος Γιώργος, Βουργίδης Βασίλης, Κουράκος Μίλτος, Βεργάτος Ανδρέας, Καββαδίας Λύσανδρος, Πανταζής Στέφανος, Λασκαράτος Παύλος, Χριστοφοράτος Αγγελος, Σταθάτος Βαγγέλης, Λιναρδάτος Βαγγέλης.

Μέχρι και την Μ. Τετάρτη (16/4) οι προπονήσεις των τμημάτων.

*Τα τμήματα υποδομής του ΑΣΚ θα συνεχίσουν τις προπονήσεις μέχρι και την Μ. Τετάρτη 16 Απριλίου και θα επαναλειτουργήσουν την Τετάρτη του Πάσχα 23 Απριλίου.

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις