Ο Γιώργος Καλούδης παραβρέθηκε σε απεργιακή συγκέντρωση στην Κέρκυρα

GIORGOS KALOUDIS1Σήμερα ο Γιώργος Καλούδης, επικεφαλής της Επτανησιακής Αναγέννησης και υποψήφιος Περιφερειάρχης, παραβρέθηκε στην απεργιακή συγκέντρωση που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας, συνομίλησε με τους απεργούς εργαζόμενους και δήλωσε την συμπαράσταση του στους φτωτοποιημένους έλληνες – εργαζόμενους, από την βάρβαρη «πολιτική» των δυο κόμματων της κυβέρνησης και των βουλευτών που ψηφίζουν τέτοια εξοντωτικά «νομοθετήματα».
Τόνισε ότι ήταν πάντα μαζί τους σταθερά και με συνέπεια, τα 4 τελευταία χρόνια στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Χθες δε, στην Ζάκυνθο επισκέφτηκε μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου Στάθη Γρώππα την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών και είχε συνομιλία με τον πρόεδρο κ. Αντώνη Αντίοχο.

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΚΑΛΟΥΔΗΣ

Δικηγόρος Στον Άρειο Πάγο & στο Συμβούλιο της Επικρατείας
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
Στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Υπ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Αριστοτέλη Σίδερη 3 Τ.Κ. 49 100 – ΚΕΡΚΥΡΑ Τηλ.: 26610 37627, fax: 2661 0 48517
e-mail:
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις