Αντιπροσωπεία του Τιτάνα θα επισκεφθεί την Κεφαλονιά με σκοπό να προσφέρει τρόφιμα στο Ληξούρι

Καλησπέρα σας,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Παρασκευή 11/04 αντιπροσωπεία του Τιτάνα (που αποτελείται από εκπρόσωπο του Σωματείου Εργαζομένων και εκπρόσωπο της Διοίκησης), θα επισκεφθεί την Κεφαλονιά με σκοπό τη δωρεά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Ληξουρίου και προϊόντων τεχνολογίας στο Επαγγελματικό Λύκειο Ληξουρίου, μια πρωτοβουλία του Σωματείου Εργαζομένων της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ.

Η δωρεά, κατέστη δυνατή, μέσω της οικειοθελούς προσφοράς σημαντικού ποσού των εργαζομένων στα εργοστάσια και τα γραφεία διοίκησης του Τιτάνα σε όλη την Ελλάδα.

Ενημερωτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης:

Παρασκευή 11 Απριλίου
• 11:30 η αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στο Επαγγελματικό Λύκειο Ληξουρίου
• 13:00 η αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Ληξουρίου

Αν σας ενδιαφέρει να καλύψετε την πρωτοβουλία αυτή παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας δώσουμε περαιτέρω πληροφορίες.

Παρακαλώ σημειώστε ότι τη Δευτέρα 14/04 θα σας αποστείλουμε Δελτίο Τύπου.

Με εκτίμηση

Αγγελική Ελευθερίου
Corporate Communications Specialist

Τ: +30 210 2591 427
F: +30 210 2591 285
e-mail:
www.titan-cement.com
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις