Το Δ.Σ. του Σωματείου των εργαζομένων του Νοσοκομείου συμμετέχει στην αυριανή απεργία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το ΔΣ του Σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς και Κ.Υ. Σάμης και Ιθάκης, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία την Τετάρτη 9/4/14 και διεκδικεί:
• Άμεση διακοπή της διαθεσιμότητας των φυλάκων-νυκτοφυλάκων και των οδηγών ασθενοφόρων των νοσοκομείων & Κ.Υ. Σάμης και Ιθάκης και ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. (πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ), που θα διακινδυνεύσει την υγεία και τη ζωή των ασθενών συμπολιτών μας, ενώ τα άτομα με ειδικές ανάγκες θα τα αφήσει στο δρόμο.
• Δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, ανασφάλιστους και μετανάστες. Να μην ιδιωτικοποιηθούν οι υπηρεσίες υγείας όπως είναι η φύλαξη, τα πλυντήρια, τα μαγειρεία, η τεχνική, διοικητική υπηρεσία και τα ιατρικά εργαστήρια οδηγώντας τους υπαλλήλους σε απόλυση και το λαό να πληρώνει επιπλέον χρήματα για την ιδιωτικοποίηση αυτών των υπηρεσιών.
• Κατάργηση του μέτρου της αξιολόγησης που θα οδηγεί το 15% των υπαλλήλων κάθε χρόνο σε απόλυση και θα αντικαταστάται από εργαζόμενους , που νοικιάζουν ΜΚΟ και ιδιωτικές εταιρίες. ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ.
• Αύξηση του προϋπολογισμού για την υγεία και άμεση καταβολή των χρωστούμενων δεδουλευμένων υπερωριών, αδειών και ρεπώ.
• Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, για να μειωθεί η ανεργία, που έχει φτάσει στους νέους στο 60% και για να λειτουργήσει η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στην «Πτέρυγα Βεργωτή».

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις