Μείωση κατά 50% στο Ληξούρι και 30% για την υπόλοιπη Κεφαλονιά στα τέλη κοινοχρήστων χώρων

Μιά μεγάλη δέσμευση που είχε δώσει ο Δήμαρχος, Αλέξανδρος Παρίσης για να ανακουφίσει τους επαγγελματίες του νησιού μας και προπάντον την Παλική που επλήγηκε περισσότερο από τους δύο ισχυρότατους σεισμούς αλλά και δεκάδες μετασεισμούς που εχουν συμβεί τους τελευταίους δύο μήνες, τέθηκε σε ισχύ.

Το Ληξούρι σιγά σιγά μπαίνει σε τροχιά  επισκευής των ζημιών που προκάλεσε η μανία του εγκέλαδου με τις εργασίες στο λιμάνι να έχουν ξεκινήσει και χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο εγκρίθηκαν και οι μελέτες για την επισκευή των πεζόδρομων, των πεζοδρομίων αλλά και του παραλιακού δρόμου κάτω από την κεντρική πλατεία, ενόψη της τουριστικής περιόδους αλλά και του Πάσχα.

Σημαντική απόφαση για τους επαγγελματίες του τόπου πήρε ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, με την μείωση στα τέλη κοινοχρήστων χώρων κατά 50% για την Παλική και κατά 30% για την υπόλοιπη Κεφαλονιά.

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις