«Εξάντληση Εθνικής Ποσόστωσης Ερυθρού Τόνου»

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Κεφαλονιάς, Τμήμα Αλιείας ενημερώνει ότι η Εθνική Ποσόστωση που έχει κατανεμηθεί για τον Ερυθρό Τόνο (BFT) για το τρέχον έτος 2014 έχει εξαντληθεί.

Κατά συνέπεια, σύμφωνα και με το άρθρο 34.2 του ΚΑΝ (ΕΚ) 302/2009 στο εξής απαγορεύεται η αλιεία, η διατήρηση επί του σκάφους, η μεταφόρτωση, η εκφόρτωση, η μεταφορά, η εμπορία προϊόντων ερυθρού τόνου που αλιεύθηκε ως παρεμπίπτων κατά τη διάρκεια αλιευτικών δραστηριοτήτων που στοχεύουν ξιφία ή άλλα είδη και εφαρμόζονται τα αναφερόμενα στην παρ. IV, (β) της αριθ. 202/23318/22-2-2013 εγκυκλίου.
Κατόπιν αυτών, παρακαλούμε τις Λιμενικές Αρχές και τους Αλιευτικούς Συλλόγους της περιοχής μας να ενημερώσουν άμεσα τους ενδιαφερόμενους αλιείς και άλλους εμπλεκόμενους φορείς.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Υπηρεσίας ή στα τηλέφωνα 2671360572,573.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

 ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις