Ο Πολιτικός Μηχανικός Στάθης Γρώππα, με την Επτανησιακή Αναγέννηση

7 Απρίλη 2014

Η οργάνωση Ζακύνθου της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, συνεδρίασε με την παρουσία του επικεφαλής της Παράταξης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων και υποψήφιου Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Γιώργου Καλούδη και του Γραμματέα του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιάννη Αγαλιανού, με θέμα την επιλογή υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη για την Περιφερειακή ενότητα Ζακύνθου.
Η παράταξη πιστή στις αρχές και στις αξίες της, να επιλέγει και να συνεργάζεται με πρόσωπα γνωστού ήθους, δημοκρατικής αντίληψης και αποδεδειγμένων δυνατοτήτων για προσφορά, αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει στην Ζακυνθινή κοινωνία τον γνωστό πολιτικό μηχανικό ΤΕ Στάθη Γρώππα ως υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου.
Η επιλογή αυτή αποτελεί εγγύηση για τον Ζακυνθινό Λαό ως προς την δυναμική του εκπροσώπηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, την αξιοπρεπή και περήφανη παρουσία του σε όλα τα κέντρα αποφάσεων και προσφέρει μια σημαντική διέξοδο, για την επίλυση των προβλημάτων του από το ψηφοδέλτιο νίκης και προοπτικής της Επτανησιακής Αναγέννησης.

Δήλωση του ΣΤΑΘΗ ΓΡΩΠΠΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΤΕ
ως υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη ΖΑΚΥΝΘΟΥ με την Επτανησιακή Αναγέννηση και τον Γιώργο Καλούδη

Οι επικείμενες Περιφερειακές εκλογές είναι ιδιαίτερα καθοριστικές για την ύπαρξη και τη λειτουργία της Ιόνιας Περιφέρειας:
Γιατί δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο και οι Επτανήσιοι δεν μπορούν να περιμένουν.
Γιατί με μια ανενεργή και άτολμη Περιφέρεια δεν πρόκειται να υπάρξει η αναγκαία ανάπτυξη στα Ιόνια Νησιά.
Γιατί επιτέλους όσοι με τον αγώνα τους και τη συνέπειά τους έχουν τολμήσει, πρέπει να αναλάβουν την τύχη της ιδιαίτερης πατρίδας μας.
Με τα δεδομένα αυτά αποδέχομαι και ευχαριστώ για τη πρόταση του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου, και συντάσσομαι με τον Γιώργο Καλούδη και την ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ θέτοντας τον εαυτό μου στη διάθεση της Παράταξης στον κρισιμότερο αγώνα για μία ισχυρή Περιφέρεια των Ιονίων Νήσων και στην υπηρεσία του Λαού της για την ανάπτυξη και την ευημερία των Νησιών του Ιονίου.
Ο Γιώργος Καλούδης και η Παράταξη της Επτανησιακής Αναγέννησης με τα στελέχη της και τους υποστηρικτές της, αποτελούν γνήσια έκφρασης αυτής της κοινωνικής και πολιτικής δυναμικής.
Έχουν δώσει με συνέπεια διαχρονικούς αγώνες για την ανάδειξη και αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων της περιοχής μας και την οικονομική ανάπτυξη των μεγάλων και μικρών Νησιών μας, μέσα από την αποτελεσματική ενίσχυση, λειτουργία και δράση της Περιφέρειας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Έχουμε δώσει με συνέπεια συνεχείς αγώνες για τη στήριξη της Περιφέρειάς μας, των Νησιών μας και του απλού πολίτη που δοκιμάζεται.
Αγαπητοί συμπολίτες
Ζακυνθινοί πολίτες της Επτανήσου.
Σας μεταφέρω την αγωνία και την ισχυρή μου θέλησή, ώστε να επιλυθούν προβλήματα της Ζακύνθου που λιμνάζουν για χρόνια και σας καλώ σε έναν ωραίο και δυνατό αγώνα μακριά από σκοπιμότητες, ανταλλαγές και συμφέροντα, μακριά από κόμματα και τις διακλαδώσεις τους, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας.

Ζάκυνθος 7 Απρίλη 2014
Στάθης Γρώππας
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις