Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Γιώργος Καλούδης-Σκληρή επίθεση στον Περιφερειάρχη και την πολιτική του (εικόνες+ηχητικά)

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με της Επτανησιακής Αναγέννησης, Γιώργος Καλούδης επισκέφθηκε το νησί και χθες το βράδυ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, στο ξενοδοχείο Αίνος στην κεντρική Πλατεία.

Ο κ. Καλούδης πλαισιωμένος από φίλους και παλιούς συνεργάτες, όπως περιφερειακός σύμβουλος, Μάκης Φόρτες, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Ισχυρή Κεφαλονιά, Χρήστος Λευκαδίτης, η Μαρία Μπεκατώρου και ο δικηγόρος Σπύρος Χαλιώτης, ανέδειξε τα στραβά που συμβαίνουν στην Περιφέρεια και έκανε δριμύ κριτική και επίθεση στον Περιφερειάρχη Σπύρο Σπύρου.

Έκανε αναφορά στην ανικανότητα του Περιφερειάρχη να παράξει έργο και να σταθεί αντάξιος των περιστάσεων, αλλά και στην απουσία γενικά της Περιφέρειας από τα υπόλοιπα Ιόνια Νήσιά, εκτός της Κέρκυρας, ο κ. Καλούδης τόνισε ότι για να έχουμε ανάπτυξη πρέπει να επενδύσουμε στην παιδεία και για αυτό το λόγο πρέπει να υπάρχουν σχολές Πανεπιστημιακού επιπέδου όπως είχε η Περιφέρεια από το 1824, σε όλα τα Ιόνια και όχι μόνο στην Κέρκυρα, όπως χαρακτηριστικά είπε: “Είναι Σάββατο βράδυ, που είναι ο κόσμος, που είναι οι φοιτητές να δώσουν ζωή στην πόλη;”.

Ο κ. Φόρτες με τη σειρά του έθιξε το γεγονός ότι τα χρήματα που θα πάρει η Περιφέρειά μας είναι ψίχουλα σε αυτά που μπορούμε να διεκδικήσουμε εάν θέλουμε να γίνει ένα έργο πνοής, υποδομές, σχολεία, λιμάνια και ότι άλλο χρειάζεται ο τόπος για να αναπτυχθεί και εξήγησε τους λόγους που δεν κατεβαίνει με τον κ. Καλούδη στις εκλογές, καθώς είναι απογοητευμένος με όλα όσα είδε τα χρόνια που διετέλεσε περιφερειακός σύμβουλος, ακόμα και τα ψηφίσματα όπως δήλωσε ο κ. Φόρτες, που ενέκριναν σαν Περιφερειακό Συμβούλιο, δεν έφταναν ποτέ στο αρμόδιο υπουργείο για διευθέτηση.

Ούτε καν οι φόροι που πληρώνουμε δεν πάνε στην Περιφέρεια από ότι μάθαμε αλλά τα όποια έσοδα τα καρπώνετε η Αθήνα και μετά περιμένουμε ανάπτυξη. Σε ρώτηση για τους υποψήφιους της παράταξης, ο κ. Καλούδης είπε να κοιτάξουμε στα αριστερά του, εννοώντας τον δικηγόρο, Σπύρο Χαλιώτη, ο οποίος όμως δήλωσε ότι είναι κάτι που το σκέφτεται αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμα.

Ακούστε τι ειπώθηκε κατά την συνέντευξη Τύπου του κ. Καλούδη

,

Η δήλωση του κ. Γιώργου Καλούδη

Ακούστε τι δήλωσε ο κ. Μάκης Φόρτες αμέσως μετά την συνέντευξη του κ. Καλούδη.

Τα σχόλια που έκαναν όσοι παραβρέθηκαν στην ομιλία του επικεφαλής της Επτανησιακής Αναγέννησης, Γιώργου Καλούδη

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

 

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις