Σάββας-Θεόφιλος μαζί;

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στην Κεφαλονιά, με τον Αντιδήμαρχο Σάββα Σαββαόγλου, από ότι φαίνεται μαζί με δύο τρία άλλα πρόσωπα της παράταξης Παρίση, να έχουν κλείσει μεταγραφή για τον συνδυασμό του Θεόφιλου Μιχαλάτου, Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά.

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τους λόγους και τις αιτίες πίσω από αυτή την κίνηση και όλοι αναμένουν την επίσημη ανακοίνωση, που σύμφωνα με έγκυρες πηγές θα γίνει την Τρίτη, ώστε να δούμε τι είδους εξηγήσεις θα δώσει ο κ. Σαββαόγλου, αφού τόσο καιρό δεν διαφώνησε σε τίποτα με το Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση, μάλιστα και στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης μάλιστα πήρε το μέρος του Αντιδήμαρχου Τουρισμού Ευάγγελου Κεκάτου όταν δέχτηκε τα πυρά της αντιπολίτευσης.

Να δούμε τι άλλο ακόμα θα δουν τα μάτια μας.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις