Εκδήλωση της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου με διαγωνισμό αξιολόγησης και βράβευσης καλλιτεχνικής χειροτεχνίας

Η Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου, σε συνεργασία με το Δήμο Κεφαλλονιάς (Ελλάδα) και τους Δήμους Caprarica Lecce, Maglie, Miggiano Gagliano del Capo (Ιταλία), καλεί νέους χειροτέχνες / καλλιτέχνες, κατοίκους Ιονίων Νησιών να συμμετέχουν σε καλλιτεχνικό διαγωνισμό με θέμα την αξιολόγηση και τη βράβευση χειροποίητης δημιουργίας από πέτρα.

Στο πλαίσιο του έργου «Valorization of the common Identity around the Stone – V.I.S.» ή «Αξιοποίηση της κοινής ταυτότητας γύρω από την Πέτρα – V.I.S.» (INTERREG IV Greece – Italy 2007-2013), θα βραβευθεί, με το ποσό των χιλίων (1.000) ευρώ (σε μετρητά), η καλύτερη ιδέα για την ανάπτυξη μιας καλλιτεχνικής δημιουργίας σχετικής με το στοιχείο της πέτρας, ερμηνευμένη ελεύθερα από καλλιτεχνική και αρχιτεκτονική άποψη.

Η υποβολή συμμετοχής θα γίνεται από την Δευτέρα 28/04/2014 ημέρα μέχρι την Τετάρτη 30/04/2014 και ώρα 12:00 π.µ., αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς, στη Δ/νση: Πρόγραμμα V.I.S., Περιφέρεια Ιονίων Νήσων/Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου, Διοικητήριο, Τ.Κ. 29100, Ζάκυνθος, Γραμματεία (1ος όροφος).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την ηλεκτρονική διεύθυνση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων/Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου (www.pin.gov.gr), του Δήμου Κεφαλονιάς (www.kefallonia.gov.gr) και του έργου V.I.S. (http://www.visproject.eu). Ερωτήσεις και τυχόν διευκρινίσεις που αφορούν την πρόσκληση μπορούν να αποστέλλονται ηλεκτρονικά στις διεύθυνση και (Ιωάννης Πυρομάλης & Όλγα Καψούρου).

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις